La multi ani sustenabili CLB!

Cu ocazia implinirii a 70 de ani de activitate, Compania de Librarii Bucuresti desfasoara o serie de actiuni pentru a sarbatori marele eveniment. In luna iunie a avut loc un astfel de eveniment, si anume, o campanie de plantare de arbori, in Parcul Tineretului. La eveniment au participat partenerii de afaceri, clientii fideli si echipa CLB, iar cu aceasta ocazie dorim sa le multumim tuturor pentru implicarea si increderea pe care o acorda organizatiei.

Plantarea copacilor s-a desfasurat cu sprijinul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, iar la actiune a participat un peisagist, care a ales cu atentie locurile in care sa fie plantati puieții din specia arborilor de guma (Liquidambar styraciflua).

Actiunea este una simbolica si s-a adresat celei de-a patra generatii de cititori, si anume, cei care sunt indrumati de bunici sa paseasca intr-o librarie traditionala si invatati de mici sa descopere lumea fascinata din povestile pentru copii. Mesajul pe care doamna director, Seba Marieta, a dorit sa-l transmita cu ocazia acestui eveniment este urmatorul: „Campania aceasta le este dedicata cititorilor, celor care ne trec zilnic pragul celor peste 40 de librarii din reteaua CLB, aflate atat in centrul Bucurestiului, cat si in cartiere. Una dintre marile noastre bucurii, cu care ne mandrim la fiecare moment aniversar din ultimii ani, este faptul ca am reusit performanta de a fi alaturi de iubitorii de carte vreme de trei generatii: bunicii care au crescut odata cu noi isi aduc astazi nepotii in librarii. Iar traditia aceasta vrem s-o ducem mai departe. Acesta este motivul pentru care, in mod simbolic, am decis sa aratam ca ne pasa de generatiile de cititori care vor urma si de orasul in care vor trai”.

 

La acest eveniment a avut placerea sa participe, impreuna cu familia ei, Maria, o fetita de doar 9 ani, care a plantat un puiet, pe care l-a numit Tils. Alti trei copaci au fost plantati de tanara generatie, care s-a alaturat actiunii si care iubeste natura si mediu inconjurator.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi si ne urmati in aceasta poveste de mai bine de 70 ani. La multi ani CLB!

   

Was this article helpful?
YesNo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *