Povești pentru minte și suflet în luna iubirii

Pentru că suntem în luna iubirii și ne place acest sentiment minunat, vă recomandam o altfel de poveste de dragoste, o poveste pe care o veți descoperi ca pe o bucurie pentru minte și suflet.

Jurnalul unei iubiri imposibile, semnat Kaya De Vos, ne propune o cu totul altfel de poveste de dragoste, o poveste neașteptată, intensă, o poveste care îți umple mintea și sufletul de frumos și puritate. Încă de la  primele pagini, veți descoperi cu plăcere că eroina Kayei de Vos nu vă v-a purta prin clasicul scenariu al fetei care întâlnește un baiat și care, după ce trece de câteva obstacole, rămâne alături de el până la adânci bătrâneți.

Carina este studentă la arte și locuiește într-unul dintre cele mai romantice și mai fermecătoare orașe din Italia, la Florența. Este o tânără care își trăiește viața cu pasiune, iubește cu ardoare orașul natal și își petrece mare parte a timpului pictând, descoperindu-se astfel pe sine. Pasiunea pentru arta, pentru istoria orașului, pentru fabuloasa moștenire a epocii renascentiste sunt mai presus decât efemerele plăceri ale tinereții, pe care le evită cu încăpățânare, preferând plimbările lungi și solitare în locul ceaiurilor și petrecerilor cu prietenii. De altfel, autoarea se folosește de aceste plimbări pentru a  prezenta un oras magnific, plin de istorie și farmec, reușind să ne transpună în cadrul perfect pentru a savura pe deplin povestea pe care ne-a pregătit-o.

Scrisa sub forma unui jurnal intim, cu un limbaj tineresc și necenzurat, povestea începe într-un ritm mononton, fără să creeze așteptări prea mari, ca mai apoi să izbucnească într-un crescendo de trăiri și emoții neașteptate. Carina nu a cunoscut încă iubirea și nici nu o caută, căci este mai degrabă preocupată să se descopere pe sine, însă atunci când cade cu totul neașteptat în mrejele ne surprinde  abandonându-se cu totul, lasându-se acaparată de acest sentiment sublim, trăind-o cu toată ființa ei.

Bărbatul fără trecut, matur și misterios, apărut din neant pune stăpânire pe mintea și inima ei într-un mod neașteptat și definitiv încât, viitorul ei fără el e greu de imaginat.

Jurnalul unei iubiri imposibile este acea poveste ieșită din comun din care nu vrei să schimbi nici un rând.

Was this article helpful?
YesNo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *